Ankara'da beton mikseri ile otomobil çarpıştı: 4 kişi yaralandı!

Ankara’nın Sincan ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında bir beton mikseri ile bir otomobil çarpıştı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir otomobil ile bir beton mikserinin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza neticesinde 4 kişi yaralandığı açıklanırken kazanın otomobilin beton mikserine arkadaa çarpması şeklinde gerçekleştiği belirtildi.

Seyir halinde olan otomobil yine seyir halinde olan beton mikserine çarptı. Edinilen bilgilere göre araçlar hızlı oldukları için durmayı başaramadılar ve çarpıştılar. Otomobil sürücüsü her ne kadar beton mikserinden kaçmak istese de başaramadı.

4 KİŞİ YARALANDI

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir otomobilin beton mikserine çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kaza, öğlen saatlerinde Sincan Ayaş yolu üzerinde meydana geldi. Bir otomobil, önünde seyreden beton mikserine arkadan çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Gerçekleşen trafik kazası ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Trafik ekibi tarafından kazaya dair kaza raporu hazırlanırken bu rapor soruşturma dosyasına eklenecek. Soruşturmanın devam edip etmeyeceğine veya adli sürecin işletilip işletilmeyeceğine ilgili savcılık karar verecek.

Öte yandan yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA