Ankara'da belediyeden konut satışı başladı! 161 metrekare 4+1 sıfır daireler kaçırılmayacak fırsatlarla satılacak

Ülkemizde konut fiyatlarının artması ile birlikte vatandaşlar alternatif satışlara yöneliyor. Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler de araştırmalarına devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden konut satışı için ilan yayımlandı.

Ankara'da belediyeden konut satışı başladı! 161 metrekare 4+1 sıfır daireler kaçırılmayacak fırsatlarla satılacak

Ankara'da belediyeden konut satışı başladı! 161 metrekare 4+1 sıfır daireler kaçırılmayacak fırsatlarla satılacak - Ülkemizde konut fiyatları resmen fırladı. Döviz kurundaki artış ve üst üste gelen zamlarla birlikte konut fiyatlarındaki artışlar da durmak bilmiyor. Fahiş şekilde artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşlar alternatif satışlara yöneliyor.

Daha uygun fiyata ev almak ya da verdiği paraya değecek bir ev sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) kaçırılmayacak bir fırsat duyurusu geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yayımladığı ihale ilanları ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni ilana yer verdi. Söz konusu satış ilanı ile vatandaşları bilgilendiren ABB, Susuz Konutları projesinin tamamlandığını bildirerek 72 adet sıfır konut satacağını açıkladı.

abb1.jpg

ABB'DEN SUSUZ KONUTLARI SATIŞI DUYURUSU

ABB, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanla dikkatleri çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin dört bir yanında hayata geçireceği konut projelerini tanıtmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinden PORTAŞ’ın Başkentin farklı lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerden olan 'Susuz Konutları'nın satışı için ilan yayımlandı. ABB Başkanı Mansur Yavaş da kentte hayata geçirilen projelerle ilgili olarak “2+1, 3+1, 4+1 şeklinde üreteceğimiz konutların temelini atıyoruz. Mülkiyeti PORTAŞ’a ait bu arsalar, eski dönemde bir inşaat firmasına tüm altyapıları ve yolları, hatta doğalgazı getirilerek teslim edilmiştir. Ancak yıllarca yapılması gereken konutlar bir türlü yapılmamıştır.

Ankaralılar buradaTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

ekran-goruntusu-2023-07-27-173952.png

Bizim dönemimizle birlikte PORTAŞ tarafından bu firmanın sözleşme teminatları irat kaydedilerek sözleşme feshedilmiştir. Şimdi ise bu arsalar üzerinde, kaybolan onlarca yılın tam telafisi olmasa da, Belediye şirketimiz PORTAŞ aracılığıyla tamamını projelendirerek temel atıyoruz.Bir diğer çalışmamız olan Susuz bölgesindeki konut projemizin de bugün temelini atıyoruz. 79 konuttan oluşacak projemiz 155 metrekarelik 4+1 dairelerden oluşacak.” bilgisine yer vermişti.

ekran-goruntusu-2023-07-27-174423.png

Susuz bölgesindeki konut projesinin satışına ilişkin olarak satış talep formuna yer veren ABB, ''Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Susuz Konutları 2 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla 4+1 daire 161,47 metrekare 72 adet konut'' ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-07-27-174227.png

Detaylı bilgi için ''www.portas.com.tr'' adresinin ziyaret edilebileceğini ve 0312 440 94 20 numaralı iletişim hattından bilgi alınabileceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER