Ankara'da belediye otobüsü şoförünün darp ettiği adam yaşananları anlattı

Ankara’da yaşlı bir yolcuya hakaret ettiği için uyardığı belediye otobüsü şoförü tarafından darp edilen adam, o anlarda yaşananları anlattı. Şoförün kendisini tehdit ettiğini iddia eden H. M.'den açıklama geldi.

Başkent Ankara’da dün meydana gelen olayda, iddialara göre H. M., sürücülüğünü M. Ö'nün yaptığı, Ulus - Pursaklar seferini gerçekleştiren EGO otobüsüne otobüse bindi. M. Ö.'nün, otobüsteki yaşlı bir adama hakaret ettiğini duyan yolcu H. M., yaşlı adam otobüsten indikten sonra şoförün yanına gitti ve uyarıda bulundu. Ancak ikili arasında tartışma çıktı.

Yaşlı bir yolcuya hakaret ettiği için uyardığı belediye otobüsü şoförü tarafından darp edilen H. M., şoför M. Ö. tarafından, “20 yıl hapis yattım, 20 yıl da senin için yatarım” diye tehdit edildiğini ileri sürdü.

“BANA, ’20 YIL HAPİS YATTIM, 20 YIL DA SENİN İÇİN YATARIM’ DEDİ”

Pursaklar ilçesinde meydana gelen olayda tartışmadan bir süre sonra ineceği yere gelen ve durdurma butonuna basan H. M., şoförün durmadığını ardından devam eden tartışmada şoförün durduğunu ve ön kapıdan ineceği sırada şoför Ö.'nün saldırısına uğradığını dile getirdi.

Ankara'da belediye otobüsü şoförünün darp ettiği adam yaşananları anlattı

Darp edilen, tehdit ve hakaretlere uğradığını söyleyen H. M., şoförün kendisini “20 yıl hapis yattım, 20 yıl da senin için yatarım” diyerek tehdit ettiğini iddia etti. Saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Vücudunun çeşitli yerlerinde zedelenme oluşan 58 yaşındaki H. M., saldırgan hakkında şikayetçi olduğunu söyledi. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şoför hakkında idari işlem başlatıldığını bildirdi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Özkan hakkında idari işlem başlatıldığını belirtti.

Kaynak: İHA