Ankara'da babaları tarafından hayattan koparılan kardeşler toprağa verildi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan faciada bir baba kendi evlatlarını hayattan kopardıktan sonra kendi canına kıymıştı. Okuyanların kanını donduran olay sonrasında bugün küçük çocuklar cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ankara'da babaları tarafından hayattan koparılan kardeşler toprağa verildi

Vahşetin adresi Çankaya olmuştu. Edinilen bilgiye göre eşi ile problemler yaşayan ve boşanma süreci içinde bulunan bir baba kendi öz çocuklarını evde rehin aldı. 14 yaşındaki erkek ve 11 yaşındaki kız çocuğunu rehin alan baba acı bir şekilde evlatlarını silahla vurarak katletti.

EŞİ İLE PROBLEMLERİNİN OLDUĞU BİLİNİYORDU

Kendi çocuklarını öldüren baba son olarak kendi yaşamına son verdi. Ankara ve ülke gündeminde yer edinen olayın yaşandığı mahallede ise büyük bir şok yaşandı. Eşi ile sorunları olduğu öğrenilen babanın kendi ve evlatlarının hayatını sonlandırması sonrasında komşular olaya anlam veremediklerini ifade ettiler.

Mahalle sakinleri olayı bir trajedi olarak nitelendirirken bir ailenin böyle yok olmasının çok üzücü olduğunu ifade ettiler.

Ankara'da babaları tarafından hayattan koparılan kardeşler toprağa verildi

ÇOCUKLAR GÖZ YAŞLARI İLE DEFNEDİLDİ

Babaları tarafından çocuk yaşta hayattan koparılan abi kardeş için Çankaya'da yer alan Pirsultan Abdal Kültür Merkezi Ve Cemevi'nde cenaze namazı töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından kardeşler Gölbaşı mezarlığında toprağa verildi.

Yaşanan trajedi dolayısıyla çocukların yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yakınlarını bu şekilde kaybeden yakınlar sinirlerine hakim olmakta güçlük çekti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER