Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne operasyon düzenlendi!

Ankara'da gerçekleştirilen polis operasyonunda, "Ayhan Bora Kaplan" adlı suç örgütüne yönelik önemli gelişmeler yaşandı.

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne operasyon düzenlendi!

Ankara'da gerçekleştirilen polis operasyonunda, "Ayhan Bora Kaplan" adlı suç örgütüne yönelik önemli gelişmeler yaşandı. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda, suç örgütünün yöneticisi olarak bilinen M.A. ile bu örgüte yardım ettiği iddia edilen emniyet personeli Ç.M.K. gözaltına alındı.

2 GÖZALTI 1 TUTUKLAMA

Yapılan titiz çalışmalar sonucu yakalanan şüpheliler mahkemeye sevk edildi. Emniyet personeli Ç.M.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, örgüt lideri M.A. ise tutuklandı ve cezaevine gönderildi. M.A.'nın suç kayıtlarının arasında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı, mala zarar verme, tehdit, 6136 Sayılı kanuna muhalefet" suçları da bulunuyor.

Bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlarda 33 şüpheliye işlem yapıldı ve bu şüphelilerden 18'i tutuklandı. Firari şahısların yakalanması için emniyetin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Suç örgütüne yönelik yapılan bu operasyonlar, Ankara'da suçla mücadele çalışmalarının kararlı bir şekilde devam ettiğini gösteriyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER