Ankara'da arkadaşı tarafından öldürülen adam emekli ikramiyesini yeni almış

Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda arkadaşı tarafından başına çekiçle vurulan adam cani bir şekilde öldürülmüştü. Yanan evin içerisinde bırakılan adamın emekli ikramiyesini yeni aldığı öğrenildi.

Ankara'da arkadaşı tarafından öldürülen adam emekli ikramiyesini yeni almış

Olay dün sabah saatlerinde Çankaya Yaşamkent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 62 yaşındaki S.K., emekli ikramiyesini yeni alan 65 yaşındaki arkadaşı U.Ü’nün evine gitti.

İkili arasında çıkan tartışmada S.K aldığı çekiç ile arkadaşının başına vurarak öldürdü. Kaza süsü verebilmek için de evi yakan S.K daha sonra ekipler tarafından yakalanmıştı. Zanlının cinayeti emekli ikramiyesi için işlediği iddia edildi.

PARA İÇİN YAPTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Öldürülen yaşlı adamın komşularından Ümmügülsüm Uçar olayla ilgili konuşarak, “Dün sabah saatlerinde yangın ve duman kokusu duymaya başladık. Her yeri duman kaplamıştı. Ardından apartman görevlisini aradım, yangının bu binada olduğunu söyledi. Binadan ayrıldıktan bir süre sonra tekrar geldim. Polisler ve ambulanslar vardı. İtfaiye ekipleri de yangını söndürmüştü. Bir kişi, en yakın arkadaşının başına sert cisimle vurmuş. Sonra da yangın çıkarmış. Olayı ilk fark eden ve haber veren ben oldum. Saldırgan kişiyi daha önce hiç görmedim, tanımıyorum. Öldürülen kişi emekli ikramiyesini yeni almış, arkadaşının da parasını almak için bu olayı gerçekleştirdiği söyleniyor” ifadelerine yer verdi.

Ankara'da arkadaşı tarafından öldürülen adam emekli ikramiyesini yeni almış

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Öte yandan S.K’nın ekipleri yanıltmak için yurt dışına çıkma süsü verdiği öğrenildi. Şahıs ekipler tarafından bir eğlence mekanında eğlenirken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından S.K. adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER