Ankara'da araçta bayılan kadını camları kırarak kurtardılar

Çankaya ilçesinde yaşanan olay film sahnelerini aratmadı. Rahatsızlanmasından dolayı kaza yapan kadın aracında mahsur kaldı.

Ankara'da gün içinde yaşanan sayısız kazalara bir yenisi daha eklendi. Bu kaza ise yaşamasından çok bir kadını kurtarmak için verilen mücadele ile adından söz ettirdi. Edinilen bilgiye göre Çankaya'nın Simon Bolivar sahnesinde kırmızı ışıkta bir kaza meydana geldi.

KAZANIN NEDENİ SONRADAN ANLAŞILDI

Bir aracın başka bir araca arkadan çarpması ile beraber vatandaşlar olayın ne olduğunu anlamak için kaza yerine koştu. Olayın rengi kaza yerine gidilmesi ile kendini belli etti. Kaza yapan ve başka bir araca arkadan çarpan aracın sürücüsünün baygınlık geçirdiği öğrenildi.

Vatandaşlar kadının aracın içinde mahsur kaldığını görür görmez kendini kurtarmak için çabalamaya başladı. Hızlı bir şekilde cam kırma yoluna giden vatandaşlar ilk olarak yumruk ve yangın tüpü kullandı. Bu girişimlerin başarısız olmasının ardından ise bir çekiç yardımı ile cam kırıldı ve kadın aracından çıkarıldı.

SÜRÜCÜ YAŞADIKLARINI HATIRLAYAMADI

Kadının derhal tedavi altına alınması için olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Çok sayıda insanın çabası ile baygın olarak kaldığı aracından kurtarılan kadın olayın nasıl geliştiğini anımsamakta zorluk çekti.

Mahsur kalan kadını kurtarma girişiminin olumlu şekilde sonuçlanmasının ardından trafikteki kısıtlama kalktı. Vatandaşlar yolu eskisi gibi kullanmaya devam etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER