Ankara'da araç duvara çarptı: 1'i ağır 2 yaralı

Ankara Haymana'da meydana gelen trafik kazasında pikap araç duvara çarptı. Yaşanan kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Ankara'da araç duvara çarptı: 1'i ağır 2 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikap araç duvara çarptı. Duvara çarpan araçta 2 kişi yaralanırken yaralılardan durumu ağır olan kişinin mabulnas helikopterle acil olarak bir başka hastaneye sevk edildiği duyuruldu.

ANKARA HAYMANA'DA AĞIR YARALI KİŞİ AMBULANS HELİKOPTERLE HASTANEYE KALDIRILDI!

Ankara'nın Haymana ilçesinde bir pikabın duvara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı. Durumu ağır olan yaralı, ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, içinde Haymana Belediyesi personellinin bulunduğu pikap, sürücüsünün kontrolünden çıkarak duvara çarptı.

Pikap aracın şiddetle duvara çarpmasının ardından araçta yaralanan İ.A. olay yerine gelen ambulansla, durumu ağır olan ve hayati tehlikesi olduğu belirlenen E.G. ise olay yerine gelen ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi. Haymana Belediye Başkanı Levent Koç kaza haberini alır almaz yaralı belediye personelini hastanede ziyaret etti. Kaza hakkında güvenlik güçleri tarafından soruşturma açılılrken kaza yapan aracın ise olay yerine gelen çekici yardımıyla kaldırıldığı belirtildi. Kazada yaralanan kişilerin mesai arkadaşları da hastaneye gelerek arkadaşlarının sağlık durumu hakkında bilgi alırken yaralıların hastanede tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER