Ankara'da anneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu akıl hastanesine yatırıldı

Ankara’da evde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu B. Şener ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. B. Şener'in akıl hastanesine yatırıldığı öğrenildi.

Ankara'da anneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu akıl hastanesine yatırıldı

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına dün akşam bir yenisi daha eklendi. Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu B. Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Meneviş Sokak'ta ikamet ettikleri evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Olay, dün gece Ankara'nın Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Ankara’da evde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu B. Şener ile ilgili yeni bir gelişme gündeme geldi.

ABDÜLLATİF ŞENER'İN OĞLU, REHİN ALDIĞI ANNEANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine B. Şener, anneannesi Çetiner'i tabancayla rehin aldı. Bunun üzerine Abdüllatif Şener sokağa çıkarak, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. B. Şener, bu sırada anneannesi Çetiner'i silahla vurdu. Şener, polis ekiplerince gözaltına alınırken, ambulansla özel bir hastaneye sevk edilen Leyla Çetiner ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ankara'da anneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu akıl hastanesine yatırıldı

KATİL ZANLISI B. ŞENER, AKIL HASTANESİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine getirilen B. Şener, buradaki işlemleri sonrasında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe Şener hakkında cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığının araştırılmasına karar verilirken 3 hafta yüksek güvenlikli bir akıl hastanesinde gözlem altına tutulacağı ve Adli Tıp Kurumundan gelecek rapora göre işlemlerine devam edileceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER