Ankara'da alacak verecek meselesi ölümle sonuçlandı

Etimesgut'ta borç meselesi yüzünden çıkan tartışma giderek büyüdü. Tarafların sakinleşmemesi tartışmanın cinayete dönüşmesine neden oldu.

Ankara'da alacak verecek meselesi ölümle sonuçlandı

Söz konusu olay Etimesgut ilçesine bağlı Topçu mahallesinde gerçekleşti. İki şahıs arasında çıkan tartışma acı bir şekilde bitti.

GÜNDÜZ VAKTİ CİNAYET

Aralarında bir borç meselesi olduğu öğrenilen arsa sahibi ve müteahhit Etimesgut'ta bir araya geldi. Taraflar aralarındaki anlaşmazlığında getirdiği hararet ile şiddetli bir şekilde konuşmaya başladı.

Konuşma tartışmaya, tartışma ise cinayete dönüştü. Arsa sahibi olan emekli polis o esnada orada olan bir vatandaşın tarafları ayırmaya çalışmasına karşın müteahhitti silahla vurdu. Aldığı kurşun darbesi ile bir anda yere yığılan müteahhit olay yerinde hayatını kaybetti.

AYIRMAYA ÇALIŞAN KİŞİ YARALANDI

Emekli polisin silahına sarılıp müteahhitti vurması esnasında tarafları ayırmaya çalışan vatandaşta yaralandı. Durumunun ciddi olmadığı öğrenilen vatandaş tedavi altına alınırken vurulması sonucu hayatını kaybeden şahıs sağlık ekipleri tarafından morga götürüldü.

Olay esnasında orada bulunan bir vatandaş ise olayı “Önce bir kez silah sesi duydum. Ardından da 4 kez daha silah sesi duydum. Aşağı indiğimizde her yer çok kalabalıktı. Bir kişi yerde yatıyordu. Bir kişinin de kolundan yaralandığını duyduk” dedi.

Yaşanan olay o esnada olaya şahit olanlar tarafından da korku ile karşılandı. Alacak verecek meselesi yüzünden bir insanın hayatını kaybetmesi üzücü bir olay olarak nitelendirildi.

SONRAKİ HABER