Ankara'da akaryakıt istasyonunda yanan araç kullanılmaz hale geldi!

Ankara’da bir akaryakıt istasyonunda bir araç alev aldı. Kısa sürede araç kullanılmaz hale gelirken kimsenin canına bir zarar gelmemesi teselli kaynağı oldu.

Ankara'da akaryakıt istasyonunda yanan araç kullanılmaz hale geldi!

Ankara’da bir akaryakıt istasyonunda çıkan yangın korkuttu. Bir araç akaryakıt istasyonunda beklediği sırada alev aldı. Bir anda yanmaya başlayan araç çevredekileri oldukça endişelendirdi. Bunun üzerine yangına müdahale edilmeye çalışılsa da ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye tarafından yangın söndürüldü.

Yangının bir akaryakıt istasyonunda çıkması bir felakete yol açabilecekti. Erken müdahale edilmesi ile araçta çıkan yangın söndürüldü. Yangının akaryakıt istasyonuna sıçramaması ile bir felaketin önüne geçti.

ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ!

Yangın, Altındağ ilçesi Solfasol Mahallesi mevkisinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Akaryakıt istasyonunda bekleyen sürücünün aracı bilinmeyen bir nedenle alev almaya başladı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

Çıkan yangın ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. İtfaiye ekibinin ilk tespitlerine göre yangın aracın elektrik aksamında meydana gelen kaçaktan kaynaklandı. Bu çerçevede yapılan soruşturmanın sona erdirilmesi bekleniyor. Herhangi bir şüpheli durum tespit edilmezken araç sahibi maddi hasar ile karşı karşıya kaldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER