Ankara'da ailelerin kavgasında silahlar konuştu! Çok sayıda yaralı var

Başkentte aralarında anlaşmazlık bulunan iki aile bilinmeyen bir nedenden dolayı birbirine girdi. Söz konusu olayda tarafların öfkesi tehlikeyi beraberinde getirdi.

Ankara'da yaşanan aileler arası kavga olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu seferki olayın adresi Altındağ ilçesi oldu. İlçedede bulunan ve adı bilinen mahallelerden olan Doğantepe'de meydana gelen olayda çıkan silah sesleri büyük bir korku oluşturdu.

ALTINDAĞ'DA KORKU DOLU ANLAR

Edinilen bilgiye göre aralarında husumet bulunan iki aile bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etmeye başladı. Yaşanan kavgada aileler arasındaki gerginlik giderek büyüdü ve taraflardan silahına sarılan bir kişi ortalıkta dehşeti yaşattı.

Silahlarında konuştuğu aile kavgasında 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olayı korkulu bir şekilde uzaktan vatandaşlar kavganın giderek büyümesi üzerine polisleri olay yerine çağırdı. Silahlı kavgadan dolayı büyük bir korku yaşayan vatandaşlar olayı uzaktan takip etmeye devam etti.

SUÇLULAR ARANIYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlatılırken sağlık ekipleri de yaralananları hastaneye kaldırdı. Hayati durumları olmadığı öğrenilen ve hafif şekilde yaralanan kişiler tedavilerinin ardından taburcu edildi. Polis ise kendilerinin gelmesi ile olay yerinden kaçan kişileri yakalamak için çalışmalara başladı.

Yaşanan kavgadan geriye bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntüler kaldı. Söz konusu görüntülerde kavga anı net bir şekilde görüldü.

Kaynak: İHA