Ankara'da ağaca çarpan araç ikiye bölündü!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde ağaca çarpan otomobil ikiye bölünürken kazada iki kişi yaralandı.

Ankara'da ağaca çarpan araç ikiye bölündü!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde akşam saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Dikmen Caddesi’nde gerçekleşen trafik kazasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bunun üzerine otomobil ağaca çarpmak zorunda kaldı.

Kazanın etkisi ile otomobil ikiye bölündü. Otomobilin bir parçası diğer şeride geçti ve orada da seyir halindeki bir otomobil bu parçaya çarptı. Kazanın olması ile beraber durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi.

Ankara'da ağaca çarpan araç ikiye bölündü!

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ

Dikmen Caddesi'nde ilerleyen otomobil ağaca çarptı. Kazanın etkisiyle ikiye bölünen aracın bir parçasına da karşı istikamette seyir halinde olan otomobil çarptı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İkiye bölünen otomobildeki 2 kişi, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Ankara'da ağaca çarpan araç ikiye bölündü! - Resim : 2

Meydana gelen trafik kazası ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri kazanın nasıl olduğuna dair kaza raporu hazırlarken soruşturma dosyasının ifadelerle tamamlanacağı bildirildi. Kazada yaralanan 2 kişinin tedavileri devam ederken hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Öte yandan kazanın olması ile beraber bölgede trafikte bazı aksamlar meydana geldi. Trafik ekipleri kontrollü bir şekilde trafik akışını yeniden sağladılar.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER