Ankara'da abi kardeş kavgası cinayetle bitti! Pompalı tüfek dehşeti

Yaşanan aile içi kavga ve sürtüşmelerde istenmeyen sonuçlar meydana gelmeye devam ediyor. Gölbaşında yaşanan son olay bu duruma en büyük örneklerden birisi oldu.

Ankara'da abi kardeş kavgası cinayetle bitti! Pompalı tüfek dehşeti

Gün içinde çeşitli sebeplerden dolayı insanlar arasında kavgalar yaşanıyor. Bu kavgaların bazıları ölümlü sonuçlanırken bazılarında da yaralanmalar oluyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde de yaşları 19 ve 24 olan iki kişinin arasında başlayan tartışma daha sonrasında silahın konuştuğu bir kavgaya dönüştü.

KAVGANIN SONU ACI BİTTİ

Abi kardeş arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Sözlü tartışma ile başlayan tartışma gençliklerinin de verdiği etki ile iyice alevlendi. Yaşanan kavgada küçük kardeş kendini tutamadı.

19 yaşındaki kardeş eline aldığı pompalı tüfek ile abisine ateş açtı. Kardeşi tarafından pompalı tüfek ile vurulan 24 yaşındaki abi oracıkta hayatını kaybetti. Silah sesinin de duyulması ile Bezirhane mahallesinde vatandaşlar ne olup bittiğini merakla araştırmaya başladı.

EKİPLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Komşularının evinde böyle bir durumun yaşandığını gören vatandaşlar büyük bir şok geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hayatını kaybeden genci işlemlerinin tamamlanması için hastane morguna götürdü.

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri de yaşanan durumun adli boyutu ile ilgilendi. Ekiplerin çalışmalarını işleri bittiğinde sonlandırması ve abisinin katleden gencin tutuklanarak ceza evine gönderilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER