Ankara'da 8 saatlik elektrik kesintisi! Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Mamak

14 Ekim 2024 Ankara elektrik kesintisi programı açıklandı. Bugün Ankara'da pek çok ilçe ve mahallede elektrik arızaları ile planlı alt yapı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

Ankara'da 8 saatlik elektrik kesintisi! Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Mamak

Ankara'da artan nüfusla beraber elektrik tüketimi de rekor kırarken Başkent Edaş yapmış olduğu açıklama ile bugün bazı ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. Bazı ilçelerde alt yapıyı güçlendirmek için planlı elektrik kesintilerine gidilirken bazı ilçelerde ise elektrik arızaları nedeniyle belirli bir süre elektrik verilmeyeceği açıklandı. İşte kesinti yapılacak mahalleler...

ANKARA KEÇİÖREN SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ! KEÇİÖREN'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

YÜKSELTEPE, MURAT ÇOBANOĞLU Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

OVACIK, YOZGAT Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KARŞIYAKA, BARBAROS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 14.10.2024 10:28 'da verilmesi planlanmaktadır.

KARAKAYA, BAĞLUM Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇANKAYA'DA SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ! ÇANKAYA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

BEYTEPE MAHALLESİ, 5365, 5366, KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN, SELÇUKLU, ALİ KUŞÇU mahallelerinden 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacak. Saat 09:00 itibariyle başlayacak olan kesinti akşam 17:00'ye kadar devam edecek.

14.10.2024 09:30 - 15:30 - 4985, 3373, 5042, 3373/2, ŞEHİT HAYRETTİN EREN, 3372

YAKUPABDAL, YAKUPABDAL Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ALACAATLI, 5110 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Ankara'da 8 saatlik elektrik kesintisi! Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Mamak

ANKARA MAMAK ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! MAMAK'TA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

KUSUNLAR, 2450 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KUSUNLAR, 2832 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Belirtilen mahallelerde gerek arızalar nedeniyle gerekse de alt yapı bakım çalışmalarını güçlendirmek nedeniyle kesintiye gidileceği açıklandı. Bazı mahallelerde kesinti 8 saate kadara uzayacak. Bu nedenle vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER