Ankara'da 73 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Türkiye'de yaşanan asayiş olayları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Başkent Ankara'dan gelen son dakika haberi ile kentte kesinleşmiş 73 yıl hapis cezası bulunan firari şahsın da yakalandığı bildirildi.

Ankara'da 73 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Asayiş olayları basına konu olmaya devam ederken bu olayların perde arkaları da paylaşılmaya devam ediyor. Emniyet güçleri ülkemizdeki güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürürken yapılan çalışmalara dair vatandaşlar da bilgilendirilmeye devam ediyor.

Başkent Ankara'dan gelen son dakika haberine göre kentte, 73 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari şahsa yönelik arama çalışmalarının sona erdiği ve şahsın yakalandığı bildirildi.

73 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FİRARİ ŞAHIS YAKALANDI

Ankara’da ‘konut ve eklentilerinde yağma’ suçundan aranan ve hakkında 73 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firariye yönelik bir süredir arama çalışması yürütülüyordu. Edinilen bilgiye göre, Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan çalışmada birden fazla ‘konut ve eklentilerinde yağma’ suçundan arandığı ve hakkında 73 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen E. B.'ye yönelik operasyon düzenlendi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Jandarma ekiplerince Keçiören ilçesinde yakalanan E. B., İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken işlemlerinin de devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER