Ankara'da 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eski polis memuru yakalanarak cezaevine gönderildi!

FETÖ üyesi olduğu tespit edilen ve kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eski polis memuru düzenlenen operasyon sonucunda Ankara'da yakalandı.

Ankara'da 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eski polis memuru yakalanarak cezaevine gönderildi!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda bir süredir aranan FETÖ mensubu eski polis memuru bugün düzenlenen operasyon ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

ADRESE DÜZENLENEN OPERASYONLA YAKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eski polis memuru yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ üyesi olan ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç polis memuru S.Ü'nün Etimesgut ilçesinde saklandığını tespit etti. Tespitin yapılmasının ardından operasyon süreci başladı.

Ardından emniyet ekiplerce belirlenen adrese düzenlenen operasyonda S.Ü. yakalanarak gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre; İhraç polis memurunun örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığı, örgütün yaptığı fişlemelerde de örgüte en üst derecede sadakatle bağlı olduğu ifade edildi.

S.Ü'nün etkin pişmanlık hükümleri kapsamında alınan ifadelerde hakkında beyanlar olduğu ve Bank Asya'da limit artırım hesabının bulunduğu tespit edildi.

Emniyette süren soruşturmanın tamamlanması sonucunda ise S.Ü. adli işlemlerin hemen ardından cezaevine gönderildiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER