Ankara'da 6 gündür kayıp olan keçi definecilerin kazdığı çukurda bulundu

Ankara Elmadağ'da kaybolan bir keçi 6 günün sonunda definecilerin kazdığı çukurda bulundu. Keçi yapılan özel bir çalışma ile çukurdan kurtarıldı.

Ankara'da 6 gündür kayıp olan keçi definecilerin kazdığı çukurda bulundu

Ankara Elmadağ'da sahibi tarafından kayıp olduğu ihbar edilen keçi defineciler tarafından açıldığı tespit edilen bir çukurda bulundu. Keçi 5 metrelik çukurdan canlı olarak çıkarıldı ve sahibine teslim edildi. Keçinin 6 gün önce boş arazide gezerken çukura düştüğü düşünülürken itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu keçiyi kurtarmayı başardı.

ELMADAĞ'DA 6 GÜNDÜR KAYIP OLAN KEÇİ KURTARILDI!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 6 gün önce kaybolan keçi definecilerin kazdığı iddia edilen çukurda canlı olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, Osman Altıntaş'a ait keçi 6 gün önce boş arazide gezerken kaçak define arayanlar tarafından kazıldığı iddia edilen 5 metrelik çukura düştü.

Akşam saatlerinde çukur içerisinden gelen sese odaklanan Altıntaş ve yakınları keçinin kuyu içerisinde olduğunu gördüler. Altıntaş, keçiyi bulunduğu yerden çıkartmak için itfaiye ve polis ekiplerini haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile keçi kurtarıldı. İtfaiye erleri kuyuya sarkıtılan merdivenle inerek keçiyi düştüğü kuyudan kurtarmayı başardı. Keçisine kavuşan sahibi ise büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER