Ankara’da 3 kişinin öldüğü komşu cinayetinde perde arkası: Taraflar birkaç gün önce tartışmıştı

Başkent Ankara'da asayiş olayları meydana gelmeye devam ederken son olarak gece saatlerinde komşular arasında çıkan tartışmada 3 kişi yaşamını yitirirken 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Söz konusu olaya ilişkin bir vatandaştan açıklama geldi.

Türkiye'de pek çok asayiş olayı meydana geliyor. Yaşanan asayiş olayları basına konu olmaya devam ederken Başkent Ankara'dan cinayet haberi geldi. Ankara'nın Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'nde komşular arasında tartışma çıktığı öğrenildi.

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek tartışmaya dönmesi ile beraber husumetli olduğu komşularının evini silahla basan şahıs, saldırıda 3 kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Olayda 1 kişi de ağır yaralandı. Öte yandan olayın öncesine ilişkin görgü tanığından açıklama geldi.

“TARAFLAR BİRKAÇ GÜN ÖNCE DE TARTIŞMIŞTI”

Olay, gece 00:00 sıralarında Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, M. E. (42), birkaç gün önce komşusu M. Z. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Komşular, gece saatlerinde tekrar tartışmaya başlarken kavganın şiddetlenmesi üzerine M. E., tabanca ile komşularına saldırdı. Saldırı sonucu M. Z. ile oğlu M. Z. ve o esnada evde bulunan arkadaşı M. Ö. hayatını kaybetti. M. Z.'nin ağır yaralanan eşi Ş. Z. ise ambulansla hastaneye nakledildi. Olayın ardından kaçan katil zanlısı M. E. ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili konuşan bir esnaf ise, tarafların olaydan birkaç gün önce tartıştığını söyledi. Saldırgan ile öldürdüğü kişilerden birinin, olaydan birkaç saat önce marketten ayrı zamanlarda alışveriş yaptığı anlara ait görüntüler de ortaya çıktı. Olayla ilgili konuşan esnaf, “Taraflar birkaç gün önce tartışmıştı. Dün akşam saldırgan ve vurduğu kişilerden birisi buradan alışveriş yapmıştı. Dün aralarında bir sıkıntı yok gibi görünüyordu ama akşam olay olmuş.'' dedi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: İHA