Ankara'da 20 bin yasaklı madde ele geçirildi!

Şehir dışından başkente yasaklı madde getirildiği haberini alan Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler önemli bir operasyona daha imza attı. Söz konusu operasyon sonucu binlerce yasaklı madde ve paraya el konulduğu açıklandı.

Ankara'da 20 bin yasaklı madde ele geçirildi!

İstanbul'dan yasa dışı yollar ile şehre yasaklı madde girişi yapıldığını tespit eden ekipler Çankaya'da bir operasyon düzenledi. Yasaklı madde tedarikçileri ve ticaretini yapanlara karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam eden ekiplerin başarılı bir şekilde tespit edilen kişileri yakaladığı açıklandı.

BİNLERCE YASAKLI MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Ülkenin dört bir yanında uzun süren teknik ve fiziki takip sonucu yakalanan şahıslar ile birlikte farklı çeşitlerde binlerce yasaklı madde ele geçiriliyor. Bu kapsamda Ankara'da yapılan son operasyonda büyük miktarda yasaklı maddenin ve binlerce Türk lirasına el konulduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre İstanbul'dan şehre yasaklı madde getirildiği ve bu yasaklı maddelerin Çankaya ilçesinde tutulduğu bilgisine ulaşan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri suçluları yakalamak için harekete geçti.

Gerçekleştirilen operasyon sonucu yasakları maddelerin İstanbul'dan getirilmesini sağlayan iki kişi ekipler tarafından yapılan araç kontrolü esnasında yakalandı ve daha sonra şahısların kaldıkları adrese gitti. Gidilen adreste detaylı bir araştırma yapan ekipler binlerce yasaklı madde tespit etti. Ek olarak silah ve parada ele geçiren ekipler söz konusu şahısları emniyete götürdü.

YENİ OPERASYON HABERİ GELMESİ BEKLENİYOR

Binlerce lira değerindeki yasaklı maddenin piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi ise zehir tacirlerine vurulan bir darbe olarak nitelendirildi. Ankara genelinde ve şehirde yeni operasyonların yapılması ve yasaklı madde suçu işleyenlerin cezalandırılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER