Ankara'da 2 üniversite öğrencisini taciz eden şüpheli yakalandı!

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde 2 üniversite öğrencisini taciz ettiği iddia edilen şüpheli tespit edilerek gözaltına alındı.

Ankara'da 2 üniversite öğrencisini taciz eden şüpheli yakalandı!

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde iki üniversite öğrencisini taciz ettiği ileri sürülen şüpheli şahıs ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Kendilerini taciz ettiğini belirlen üniversite öğrencileri şahsın görüntülerini cep telefonu ile kaydettiler. Bu görüntüler sosyal medyada paylaşılınca büyük bir tepki oluştu.

Beypazarı ilçe Emniyet Müdürlüğü de ilgili görüntülerden haberdar oldukları olay hakkında harekete geçti. Şahsın kimliği tespit edilerek bugün yakalandı. Gözaltına alınan şahsın emniyette işlemlerine devam ettiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇIĞ GİBİ

Olay, saat 14.45 sıralarında Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, B.S. ve Y.G. isimli 2 üniversite öğrencisi kafede oturdukları sırada karşılarında duran otomobil sürücüsünün kendilerine baktığını fark etti. Sürücünün bakışlarından rahatsız olan B.S. ve Y.G, kafeden ayrılarak okula doğru yürümeye başladı.

Öğrenciler, otomobil ile yanlarına gelen ve bir süre kendilerini takip ederek konuşmaya çalışan sürücüyü cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli İ.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri süren İ.T.'nin, gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Şahsın adli sicil kaydının olup olmadığı kamuoyuna yansımazken hakkında uygulanacak olan hukuki süreç merakla bekleniyor. Adliyeye sevk edildikten sonra ilgili savcılık olaya ilişkin talepte bulunabilecek. Buna göre karar şüpheli şahsın çıkarılacağı mahkeme tarafından verilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER