Ankara'da 19 Eylül bugün hangi yollar trafiğe kapalı, saat kaçta açılacak?

Ankara'da düzenlenen etkinlikler tüm hızı ile devam ederken Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bu etkinlikler nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar açıklandı. Batıkent kapalı yollar ne zaman, saat kaçta açılacak, neden kapalı?

Ankara'da 19 Eylül bugün hangi yollar trafiğe kapalı, saat kaçta açılacak?

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında bugün yani 19 Eylül 2024 Perşembe günü trafiğe kapalı yollar açıklandı. Yapılan açıklamada Ankara Yenimahalle Gayret Mahallesi'nde düzenlenecek olan etkinlik nedeniyle saat 10:00 itibariyle bazı yolların çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu.

ANKARA'DA BUGÜN HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPALI, SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından duyurulan bilgiye göre Ahmet Hamdi Caddesi’nin Ahmet Hikmet Caddesi kesişimi ile 95. Sokak arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak. Bu yolların araç trafiğine kapatılma saati 10:00 olarak açıklandı.

Ankara'da 19 Eylül bugün hangi yollar trafiğe kapalı, saat kaçta açılacak?

Yapılan açıklamada saat 12:00'de düzenlenecek olan etkinlik nedeniyle ihtiyaç olması durumunda saat 10:00 itibariyle belirlenen cadde ve sokaklarda trafiğin çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi. Ancak kapatılan trafiğin saat kaçta yeniden açılacağı yönünde ise bir bilgilendirme yapılmadı. Etkinliğin sona ermesinin ardından kapatılan yolların yeniden ulaşıma açılması bekleniyor. Ancak buna yönelik kesin saat bilgisi verilmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER