Ankara'da 18 bin TL'ye arsa! Milli Emlak'tan Polatlı, Beypazarı, Şereflikoçhisar'da satılık arazi

Ankara'da ev ya da arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar verilen ilanları yakından takip ediyor. Birikimlerini taşınmaz satın alarak değerlendirmek isteyen vatandaşlar için Milli Emlak tarafından güncel olarak ilanlar paylaşılıyor.

Ankara'da 18 bin TL'ye arsa! Milli Emlak'tan  Polatlı, Beypazarı, Şereflikoçhisar'da satılık arazi

Günümüzde insanların en çok şikayet ettiği konular arasında ev ve arsa fiyatlarının çok yükselmesi yer alıyor. Vatandaşlar bu nedenle bir mülk sahibi olamadığını dile getiriyor.

Ankara'da arsaların normal satış fiyatları baz alındığında nerede ise m2 fiyatına Milli Emlak arsa satışı yaparken arsaların satış fiyatları bulundukları ilçe, konum ve büyüklüğüne göre belirleniyor. Ucuz arsa yatırımı yapmak isteyen Ankaralıların belirlenen tarihlerde ihaleye katılmaları yeterli olurken ihalede en yüksek teklif sahibi arsayı satın almaya hak kazanıyor.

Milli Emlak'tan satılan arsalarda isteyen vatandaşlar peşin alım yaparken isteyen vatandaşlar ise 24 ay taksitle ödeme seçeneğinden de yararlanabiliyor.

Özellikle Başkent Ankara'da ev ya da arsa fiyatlarında yaşanan yükselmeler, uygun fiyatlı ilanlara ilginin artmasını sağlıyor. Konu ile ilgili olarak Milli Emlak başkent halkı için uygun fiyatlı yeni arazi ve arsa ilanları yayınladı.

UYGUN FİYATA ARSA VE ARAZİ SAHİBİ OLMA FIRSATI

Söz konusu ilanlar Ankara'nın Şereflikoçhisar, Beypazarı ve Polatlı ilçeleri için geçerli oldu. Fiyatların 18 bin TL ve 28 Bin TL gibi rakamlarda oluşu ve teminat bedellerinin çok cüzi rakamlarda oluşu bu ilanlara olan ilgiyi artırdı.

Milli Emlak'ın yayınladığı ilanlar ve detayları şu şekilde oldu;

ŞEREFLİKOÇHİSAR /ARAZİ

Ankara'da 18 bin TL'ye arsa! Milli Emlak'tan  Polatlı, Beypazarı, Şereflikoçhisar'da satılık arazi

POLATLI / ARSA

Ankara'da 18 bin TL'ye arsa! Milli Emlak'tan  Polatlı, Beypazarı, Şereflikoçhisar'da satılık arazi - Resim : 2

BEYPAZARI / ARAZİ

Ankara'da 18 bin TL'ye arsa! Milli Emlak'tan  Polatlı, Beypazarı, Şereflikoçhisar'da satılık arazi - Resim : 3

Söz konusu ilanlara başvurmak isteyen ve ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar ilgili telefon numarası ve iletişim yerlerinden bilgi alabiliyor. Benzer ilanlardan haberdar olmak isteyen vatandaşlar Milli Emlak'tan güncel olarak arazi ve arza satış bilgilerine ulaşabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER