Ankara'da 16 saatlik su kesintisi! ASKİ son dakika bugün sular ne zaman gelecek açıkladı

Ankara'da Yenimahalle, Çankaya, Beypazarı, Altındağ ve Bala'da su kesintisi yapılacak olan ilçe ve mahalleri duyurdu. Bugün su kesintisi olan yerler ve sular ne zaman gelecek sorusu ASKİ tarafından cevaplandı.

Ankara'da 16 saatlik su kesintisi! ASKİ son dakika bugün sular ne zaman gelecek açıkladı

Ankara'da ASKİ il genelinde planlı su kesintileri ve arızalar nedeniyle yapılacak olan zorunlu kesinti programını duyurdu. Ankara'da bugün çok sayıda ilçede ve mahallede su kesintisi yapılacak. En uzun kesinti ise Yenimahalle'de yaşanacak. İşte, 1 Ekim 2024 Ankara son dakika su kesintisi yapılacak mahalleler ve kesinti saatleri...

YENİMAHALLE SON DAKİKA SU KESİNTİSİ! YENİMAHALLE'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

YENİMAHALLE İLÇESİ YAKACIK MAH 3832 CAD. İÇERİSİNDE BULUNAN PE Ø110 LUK İÇME SUYU ŞEBEKE HATTINDA OLUŞAN ARIZA NEDENİYLE PLANSIZ SU KESİNTİSİ YAPILMIŞTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. Etkilenen Yerler: YAKACIK 3832 SK , 3586 CAD VE CİVARI

Belirtilen yerlerde saat 12:00'den 17:00'ye kadar su kesintisi yapılacak.

ÇANKAYA SON DAKİKA SU KESİNTİSİ! ÇANKAYA'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Ankara'da 16 saatlik su kesintisi! ASKİ son dakika bugün sular ne zaman gelecek açıkladı

BEYPAZARI SON DAKİKA SU KESİNTİSİ! BEYPAZARI'NDA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Etkilenen yerler: Beypazarı Hacıkara Mahallesi Cevat KÖPRÜCÜ, ŞHT. SADIK EKİZ, ŞHT ÜMİT BÖLÜKOĞLU CADDESİ VE CİVARI

Beypazarı Hacıkara Mahallesi Cevat Köprücü Sokakta Oluşan Arıza Nedeni İle su kesintisi uygulanacak. Su kesintisi saat 08:30 itibariyle başlarken 12:00'ye kadar devam edecek.

ANKARA ALTINDAĞ'DA SON DAKİKA SU KESİNTİSİ! ALTINDAĞ'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Altındağ İlçesi, Feridun Çelik mahallesi 1814.Sokak İçindeki içme suyu şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle saat 08:45 itibariyle kesinti yapılacak. Su kesintisi saat 14:00'e kadar devam edecek. Kesintiden Feridun Çelik Mahallesi etkilenecek.

BALA SON DAKİKA SU KESİNTİSİ! BALA'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Bugün saat 12:30 itibariyle başlayacak olan su kesintisi saat 23:00'e kadar devam edecek. Su kesintisi Sofular Mahallesi'nde yaşayan kişileri etkileyecek. Şebeke dağıtım hattında meydana gelen arıza giderildiğinde şebekeye yeniden su verilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER