Ankara'da 16-22 Ağustos tarihleri arasında 612 aranan şahıs yakalandı

Ankara Valiliği, Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Operasyon Sonuçlarını kamuoyuna açıklandı. Hakkında arama kararı olan 612 şahıs yakalandı.

Ankara'da 16-22 Ağustos tarihleri arasında 612 aranan şahıs yakalandı

Yurt genelinde düzenlenen operasyonlar tüm hızı ile devam ederken Ankara Valiliği, il genelinde 16 - 22 Ağustos tarihinde düzenlenen operasyonlar verilerini kamuoyuna açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada belirlenen tarihler arasında Ankara il genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında hakkında arama kararı olan 612 kişinin yakalandığı duyuruldu.

ANKARA'DA HAKKINDA ARAMA KARARI OLAN 612 ŞAHIS YAKALANDI!

Ankara Valiliği, 16 - 22 Ağustos tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonların verilerini kamuoyuna açıkladı. Yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde 16.08.2024 ile 22.08.2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında:

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 7 kişi,

10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 18 kişi,

5-10 yıl arası hapis cezası olan 28 kişi,

5 yıla kadar hapis cezası olan 226 kişi,

İfadeye yönelik aranan 333 kişi olmak üzere, toplam 612 kişi yakalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Ankara'da 16-22 Ağustos tarihleri arasında 612 aranan şahıs yakalandı

Ankara İl Emniyet Müdürlügü ve Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonların devam edeceği belirtilirken yakalanan şahıslar haklarında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere sevk edildi. Ankara Valiliği tarafından yapılan operasyonlar düzenli aralıklarla kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor...

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER