Ankara’da 13 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu

Ankara Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden araç trafiğine kapatılacak yolları tek tek açıkladı. 13 Ekim Pazar günü Ankara’da kutlamalar sebebiyle trafiğe kapatılacak yollar haberimizde..

Ankara’da 13 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu

Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. Yıl Dönümü Kutlamaları sebebi ile düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili 13 Ekim Pazar günü sabah saat 08.00’den programın sonuna kadar kapatılacak olan yollar belli oldu.

ANKARA'DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Konu ile ilgili açıklama Ankara Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. Yıl Dönümü Kutlamaları kapsamında yapılacak etkinlikler ile ilgili olarak 13 Ekim 2024 Pazar günü saat 08.00’den itibaren program bitimine kadar;

Cumhuriyet Caddesi’nin Baruthane Kavşak’la Ulus Kavşak arasında kalan bölümü ile Çapa Sokak çift yönlü,

İhtiyaç duyulması halinde; Seğmenler tarafından kortej yürüyüşünün yapılacağı Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvar (Osmanlı Kavşak ile Ulus Kavşak arası) Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapısı Sokak ve Alitaş Sokak ile yürüyüş güzergahına bağlanan tüm cadde ve sokaklar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır”

Ankara’da 13 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu

ALTERNATİF YOLLAR KULLANILACAK

Vatandaşların 13 Ekim Pazar günü bahsi geçen yolları kullanmamaları, belirtilen alternatif yolları tercih etmeleri istendi. Trafiğe kapatılan yolların kutlamaların sona ermesinden sonra açılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER