Ankara'da 10 bin litre etil alkol ele geçirildi

Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele devam ediyor. Bu kapsamda yapılan operasyonlar sürdürülürken Başkent Ankara'da 10 bin litre etil alkol ele geçirildiği öğrenildi.

Ülkemizde kaçakçılık ve organize suçların önüne geçmek için yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde yapılan operasyonlara dair güvenlik güçleri tarafından kamuoyu bilgilendirilmeye devam ediyor.

Başkent Ankara'da da kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan operasyonlar kamuoyunun gündeminde yer alırken Ankara'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri etil alkol operasyonuna imza attı.

ANKARA'DA KOM EKİPLERİ 10 BİN LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRDİ

Ankara İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılığın önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonda piyasa değeri 6 milyon TL olan 10 bin litre etil alkol ele geçirildi. KOM Şube Müdürlüğü tarafından alınan istihbarat sonucunda Ankara'da önemli bir operasyona imza attı. KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan istihbari çalışma sonucunda M. A. isimli şahsın Konya'dan Ankara'ya etil alkol getirerek satış yaptığı tespit edildi. M. A., Ankara Bala İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yol kontrolü yaptığı sırada yakalandı. KOM ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde yakalanan M. A.'nın aracında piyasa değeri 6 milyon TL olan 10 bin litre etil alkol ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA