Ankara YSK Binası yakınında yangın çıktı

Başkent'ten peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Son yaşanılan yangın ise tedirgin etti.

Ankara YSK binası yakınında yangın çıktı

Geçtiğimiz günlerde Başkent Ankara'da büyük bir yangın çıkmıştı. Saatler sonra söndürülen yangın gerisinde büyük bir hasar bırakmıştı. O yangının etkileri halen sürerken şehirden bir yangın haberi daha geldi.

BAŞKENT'TE BİR YANGIN DAHA

Bu yangın ile gündemde adından söz ettiren Ankara bir kez daha yangın haberi ile geldi. Bu sefer yangın kendisinden çok yaşandığı yer ile konuşuldu. Edinilen bilgiye göre korkutan yangının adresi Yüksek Seçim Kurulu yakınlarında bir bina oldu.

Ankara YSK Binası yakınında yangın çıktı

Söz konusu yangın bir bina inşaatının iskeletinde meydana geldi. Yangına kısa sürede ekipler müdahale etti. Çıkan yangının sebebi belli oldu. Çankaya ilçesinde çıkan ve Ankara İl ve Merkez seçim kurulu binalarına yakın olması ile akıllarda soru işareti oluşturan yangının çıkış noktası inşaatta çalışan işçilerin mangal yapması oldu.

KISA SÜREDE KONTROL ATLINA ALINDI

Yangının büyümesine paralel olarak hızlı bir şekilde olay yerine ekipler sevk edildi. Kısa süre sonrasında kontrol altına alınan yangının büyümeden ve çevre binalara sıçramadan söndürülmesi derin bir oh çektirdi.

Yaşanan bu olayın ardından olay yerine gelen ekipler hızlı bir şekilde alanda incelemeler yapmaya başladılar. Kısa süre içinde de başlatılan soruşturmanın tamamlanması ve suçluların ilgili makamlar tarafından cezalandırılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER