Ankara Yenimahalle’deki bir marketin sebze meyve reyonunda fare görüldü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir marketteki meyve sebze reyonunda fare görüldü. O anları cep telefonu kamerasına kaydeden vatandaş, “O farenin burada ne işi var” dedi.

Ankara Yenimahalle’deki bir marketin sebze meyve reyonunda fare görüldü

Yenimahalle’de hizmet veren bir marketin meyve sebze reyonunun olduğu kısımda farenin gezdiği görüldü. Bir vatandaş, meyve ve sebzelerin arasında farenin gezdiğini görmesi üzerine hemen o anları cep telefonu kamerasıyla kayda almaya başladı.

Gıda hassasiyetinin son dönemlerde gündemde olduğu bu günlerde Yenimahalle’den gelen video herkesi şoke etti. Bir marketin meyve ve sebze reyonunda fare gezdiği görüldü. Yenimahalle’de olduğu bilinen marketin adı ve konumu açıklanmadı.

VATANDAŞ CEP TELEFONUYLA ÇEKTİ

Ankara'da bir marketin meyve ve sebze reyonuna giren fareyi gören bir vatandaş o anları kayda alarak, "Bu gıdanın içinde fare. Biz bunları alıyor ve yiyoruz. O farenin burada ne işi var" dedi.

“O FARENİN BURADA NE İŞİ VAR”

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hizmet veren bir marketin meyve ve sebze reyonunda fare olduğu görüldü. Bir vatandaş ise fareyi cep telefonu kamerasına kaydetti. Vatandaş, o anlara ilişkin, "Bu gıdanın içinde fare. Biz bunları alıyor ve yiyoruz. O farenin burada ne işi var" ifadesini kullandı.

Farenin oraya nasıl geldiği bilinmezken, video kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılmaya başladı. Vatandaşlar farenin gezdiği yerden meyve ve sebze aldıklarını söyleyerek, tepkilerini dile getirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER