Ankara Yenimahalle'de tıra arkadan çarpan aracın sürücüsü hayatını kaybetti

Başkentte can kaybı ile sonuçlanan bir kaza daha meydana geldi. İddiaya göre kazanın sebebini yüksek hız oldu.

Ankara'da tıra arkadan çarpan aracın sürücüsü hayatını kaybetti

Trafikte gün içerisinde binlerce kaza meydana geliyor. Bazı kazalar kullanılan araç ya da yol gibi dış etkenlerden dolayı meydana gelirken bazı kazalarda ise sürücünün hatası bariz bir şekilde belli oluyor.

İddiaya göre Yenimahalle ilçesinde yaşanan kazada da böyle bir durum yaşandı. Uzay Çağı mahallesinde gündüz saatlerinde bir kaza oldu. Söz konusu kazada hafif ticari bir aracın park halindeki bir tıra arkadan sert bir şekilde çarptığı görüldü.

AŞIRI HIZIN SONU KÖTÜ BİTTİ

Yaşanan kaza ise acı bir şekilde sonuçlandı. Hafif ticari aracın sürücüsünün normalden çok hızlı olduğu iddia edilirken olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazanın ardından ses ile sarsılan görgü tanıkları sağlık ve polis ekiplerini olay yerine çağırdı.

Kaza sonucu oracıkta hayatını kaybettiği belirlenen sürücü sıkıştığı aracın içerisinden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldığı ve morga götürüldü. Yaşanan kaza sonrasında tıra arkadan çarpan araçta büyük bir hasar meydana geldi.

Yüksek hız nedeniyle yaşandığı iddia edilen bu kaza trafikte ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha akıllara getirdi. Yetkililer sürücülerin araçlarını kullandıkları yerde konulan hız sınırını aşmamalarını aksi takdirde istenmeyen durumların yaşanabileceğini ifade ediyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER