Ankara Yenimahalle'de servis kazası meydana geldi!

Akşam saatlerinde şehirde bir kaza olayı daha yaşandı. Söz konusu olayın adresi Güventepe mahallesi olurken, kazada istenmeyen bir durumun olmaması tek teselli oldu.

Gün içinde genelde birden fazla kazanın meydana geldiği Ankara'da uyarıların ne kadar önemli olduğu gözler önüne seriliyor. İhmal ve dikkatsizlik sonucunda yaşanan trafik kazaları maddi hasara ek olarak geri dönüşü zor bedellerde ödetebiliyor.

Ankara'da gece saatlerinde yaşanan kazada her hangi birisinin yaralanmaması en önemli gelişme olarak nitelendirildi.

PARK ETMEK İSTEDİ, ARACI DEVİRDİ

Edinilen bilgiye göre bir minibüs şoförü sürdüğü aracı park etmek isterken yolun azizliğine uğradı. Sürücü bir anda park etmek istediği aracın yan yatmasına sebep oldu.

Araç sürücüsünün bina park alanına yaklaşırken yaptığı kazayı duyan duyarlı mahalle sakinleri hemen minibüsün başına toplandı. Söz konusu kazadan araç sürücüsünün yara bile almadan kurtulması derin bir oh çektirdi.

Yaşanan kazanın ardından olay yerine gelen ekipler tarafından devrilen minibüs olduğu yerden kaldırıldı. Yolun eğiminden dolayı yaşanan kaza sonrası devrilen minibüste maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Aracın devrilme sesi ile oldukları yerden kalkan vatandaşlarda olumsuz bir durum olmamasının verdiği rahatlık ile evlerine geri döndü.

Kaynak: Haberankara.com