Ankara Yenimahalle'de resmi plakalı araç kaza yaptı!

Söz konusu kaza gece saatlerinde meydana geldi. Devlet kurumlarına ait olduğu siyah plakasından anlaşılan aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Başkentte günün her anında insanlar yeni kaza haberleri ile karşılaşabiliyor. Yaşanan kazalarda ise her kesimden insanlar zarara uğrayabiliyor. Bu duruma bir örnekte dün saat 21:00 sularında yaşandı.

YAŞANAN KAZA KORKUTTU

Edinilen bilgiye göre resmi plakalı bir araç Yenimahalle'de bir motokurye ile çarpıştı. Ragıp Tüzün mahallesinde yaşanan olay çevredeki vatandaşlarında panik olmasına neden oldu. Resmi aracın motokuryeye çarpması sonrası kurye dengesini kaybederek yere düştü.

Düşen kuryeye yardım etmek isteyen vatandaşlar kaza yerine doğru yöneldi. Kazadan dolayı yaralandığı anlaşılan kurye ve olay için bölgeye sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri yaralandığı öğrenilen kuryeyi tedavisinin tamamlanması adına hastaneye götürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri de kazaya dair gerekli işlemleri yaptı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Çevredeki vatandaşlarda meraklı gözlerle olup biteni takip etti. Kuryenin ciddi bir şekilde yaralanmaması ise sen büyük teselli oldu. Kazaya dair soruşturmanın tamamlanmasının ardından suçun kimde olduğu tespit edilecek. Olay yerinde yapılan gerekli incelemenin ardından ekipler ve kazaya karışan araçlar olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İHA