Ankara Yenimahalle'de pompalı tüfek dehşeti

Başkentte gün içinde komşular arası cinayetin ucundan dönüldü. Bir şahsın elindeki silahı ile komşusunu tehdit ettiği öğrenildi.

Ankara Yenimahalle'de pompalı tüfek dehşeti

Asayiş vakalarında adı sıkça duyulmaya başlanan Ankara'da bir başka olay daha yaşandı. Bu sefer yaşanan olayın bir sitede meydana geldiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre aynı sitede oturan iki vatandaş arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga çıktı.

POLİSLERE HABER VERİLDİ

Çıkan kavgada taraflardan birisinin eline pompalı tüfek alması ve komşusunu bu şekilde tehdit etmesi olayın daha da büyümesine neden oldu. Komşusunun canına kast etmesi anlamına gelen pompalı tüfek olayı sonrasında hızlı bir şekilde polisler yaşanan durumdan haberdar edildi.

Melih Gökçek Bulvarında yaşanan pompalı tüfekle gözdağı olayı sonrası kavganın yaşandığı yere gelen polisler ilgili şahsı gözaltına aldı. Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahıs olayın yapılan işlemlerin ardından ardından adliyeye sevk edildi.

KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Olayda herhangi bir cinayet ya da yaralama yaşanmaması en büyük teselli oldu. Komşusunu elindeki pompalı tüfekle tehdit eden kişinin hakim tarafından nasıl bir ceza aldığı merak konusu oldu.

Büyük bir korku yaşayan komşu ve diğer vatandaşlar ise şahsın gözaltına alınmasının ardından günlük yaşantılarına kaldıkları yerden devam etti. Yenimahalle'de meydana gelen bu kavga gün içinde yaşanan asayiş olaylarından birisi olarak hafızalardaki yerini aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER