Ankara Yenimahalle'de madde bağımlısı bir genç ailesini rehin aldı!

Korku dolu anların adresi Anadolu mahallesi oldu. Gecenin geç saatlerinde yaşanan olaya özel harekat ekipleri müdahale etti.

Ankara Yenimahalle'de madde bağımlısı bir genç ailesini rehin aldı!

Ankara'da akşam saatlerine damga vuran bir olay yaşandı. 22 yaşındaki bir gencin anne ve babasını bıçakla tehdit ederek alıkoyduğu öğrenildi. Durumu öğrenen vatandaşlar bir aile trajedisi yaşanmaması için ekiplerin duruma müdahale etmesini istedi.

Çağrı üzerine ilçe Emniyet Müdürlüğünden polisler şahsı yapmış olduğu eylemden vazgeçirmek için çağrılar yaptı. Polislerin başarısız olması üzerinde söz konusu adrese özel harekat ekipleri davet edildi.

ÇABALAR SONUÇ VERDİ

Yasaklı madde bağımlısı gencin kendi ailesine yaşattıkları bölgede oturan vatandaşlar tarafından da endişe ile takip edildi. Gerekli hazırlıkları tamamlayan polis ekipleri şahısla irtibata geçerek ona yaptığının doğru olmadığını ve bu eylemi sonlandırması yönünde telkinlerde bulundu.

Yapılan müzakerelerin ardından genç aile üyelerini serbest bıraktı. Herhangi bir yaralanma ya da can kaybının olmaması derin bir oh çektirdi. Anne ve babasını rehin alan genç ikna olmasının ardından emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

OLAYIN NEDENİ MERAK EDİLİYOR

Yenimahalle ve Ankara'da gecenin en gergin anlarından birisi olan aile üyelerini rehin alma vakasının ardında nelerin yattığı merak konusu oldu. Polis ekiplerinin anne babanın ifadesini alması ve genci sorgulamasının ardından meselenin tüm yönleri ile açıklığa kavuşması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER