Ankara Yenimahalle'de kurban pazarları nerede, hangi semtlerde kuruluyor?

Kurban Bayramı için hazırlıklarına devam eden Ankaralılar bir yandan da kurban çadırlarını ziyaret ederken adres araştırmaları yapıyor. Ankara Yenimahalle'de kurban pazarlarının nerelerde kurulduğu merak edilirken detayları derledik.

Ankara Yenimahalle'de kurban pazarları nerede, hangi semtlerde kuruluyor?

İslam alemi yılın ikinci dini bayramı için hazırlık yapıyor. Kurban Bayramı'nda ekonomik durumu müsait olan Müslümanlar kurban kesme ibadetlerini yerine getirirken çevresindeki dar gelirli ve kurban kesemeyen kişilere de kurbanından pay dağıtıyor. Birlik, beraberlik ve paylaşmanın anlam ve öneminin daha iyi anlaşıldığı Kurban Bayramı için araştırmalar da sürüyor.

Ankaralılar küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarını öğrenmek üzere kurban çadırlarını ziyaret ediyor. Ankara'daki kurban çadırlarının adresleri sorgulanırken çadır adreslerini de belediyeler açıklamaya devam ediyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşayanlar da ''Ankara Yenimahalle'de kurban pazarları nerede kuruluyor?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

2024 ANKARA YENİMAHALLE KURBAN PAZARLARI NEREDE KURULACAK?

16 - 19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı için pazarların kurulduğu adresler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları başladı.

Ankara Yenimahalle'de kurban pazarları nerede, hangi semtlerde kuruluyor?

Kurban Bayramı'nda kurbanlık satışları için kurulan pazarlara ilgi devam ederken Ankaralılar da kendilerine en yakın çadıra gitmek istiyor. Yenimahalle ilçesinde yaşayanlar da ilçedeki kurban pazarlarının adresini merak etti. Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Alanında hazırlıklar tamamlanırken vatandaşların alım ve kesim için Yakacık mevkiinde bulunan Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Alanına gidebilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER