Ankara Yenimahalle'de elinden düşen eşyasını almak için yola çıkan çocuğa otomobil çarptı

Başkent Ankara'da yürekleri ağızlara getiren bir kaza haberi geldi. Ankara'da meydana gelen trafik kazasında yola düşen eşyasını almak isteyen çocuğa seyir halindeki otomobilin çarptığı öğrenildi.

Başkent Ankara'da yaşanan trafik kazaları basına yansımaya devam ediyor. Ankara'da bir çocuğa otomobilin çarptığı kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara’da elinden düşen eşyasını almak için yola çıkan çocuğa otomobil çarptı. Çocuk, yaralı olarak kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

YILA DÜŞEN EŞYASINI ALMAK İSTEYEN ÇOCUĞA OTOMOBİL ÇARPTI

Kaza, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Aşağı Yahyalar Mahallesi’nde meydana geldi. Yola düşürdüğü eşyasını almak isteyen çocuk kaldırımdan inerek yola çıktı. Eşyasını almak için bir süre araçların yoldan geçmesini bekleyen çocuk, bir anda koşmaya başlarken o esnada seyir halinde olan ve karşı yönden gelen otomobil, çocuğu çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı çocuk ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen çocuğa otomobilin çarpma anı da güvenlik kamerasına da anbean yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili güvenlik güçlerince inceleme başlatıldı.

Ankara Yenimahalle'de elinden düşen eşyasını almak için yola çıkan çocuğa otomobil çarptı

Kazanın tanıklarından A. G., "Büyük bir ses duyduk. Dışarıya çıktık. Bir çocuğa araba çarpmıştı. Hemen yardıma koştuk. Çocuğun ailesini bulduk. Çocuk ilk anlarda çok kötüydü ama sonra kendisine geldi.'' derken olayın devamını ise ''Ambulansla hastaneye götürüldü. Giderken durumu iyiydi, bir sıkıntı yoktu. Herkes çok korkmuştu. Çocuğun hayatını kaybettiğini sandık ama vücudundaki birkaç sıyırık hariç bir şeyi yoktu" ifadeleri ile anlattı.

Kaynak: İHA