Ankara Yenimahalle'de başından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti

Başkent Ankara'dan çeşitli asayiş haberleri gelmeye devam ediyor. Yenimahalle ilçesinde başından silahla vurulan bir kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken olaya dair ilk bilgiler de ortaya çıktı.

Başkent Ankara'da asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına bir yenisi daha eklenirken yeni bir cinayet haberi geldi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde başından silahla vurulan kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün Yenimahalle ilçesi Güventepe Mahallesi'nde 21 yaşındaki U. B., husumetli olduğu E. K. tarafından başından silahla vuruldu. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ANKARA'DA HUSUMETLİSİ TARAFINDAN BAŞINDAN SİLAHLA VURULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerince Yenimahalle Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırılan 21 yaşındaki U. B., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturma başlatılmasının ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlı E. K. ile C. Y'yi yakaladı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ankara Yenimahalle'de başından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti

Bugün ise kalabalık grup tarafından mahalledeki bazı iş yerlerinin saldırıya uğradığı öğrenildi. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine, ilçe emniyet müdürlüğü, polis özel harekat, çevik kuvvet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ankara Yenimahalle'de başından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

Güvenlik güçlerince mahalleye giriş çıkışlar kapatılırken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındığı bildirildi. Polis ekiplerince olaya ilişkin yapılan çalışmada K. Ö. gözaltına alınırken gözaltına alınan şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği aktarıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı