Ankara Yenimahalle'de asansör boşluğuna düşen adam hayatını kaybetti

Ankara Yenimahalle'de henüz belirlenemeyen bir nedenle asansör boşluğuna düşen kişi hayatını kaybetti. Polis olay hakkında soruşturma başlattı.

Dün akşam saatlerinde yaşanan asansör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Acı olay Ankara Yenimahalle Barış Mahallesi'nde yaşandı. 13 katlı bir apartmanın 11. katından asansör boşluğunda düşen E.D. ağır yaralandı. Ambulansla Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen adam burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ANKARA YENİMAHALLE'DE ASANSÖR KAZASI CAN ALDI!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde asansör boşluğuna düşen kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, E.D., henüz belirlenemeyen nedenle Barış Mahallesi 770. Sokak'taki 13 katlı bir apartmanın 11'inci katından asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen E.D., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

E.D.'nin hayatını kaybetmesi hem akrabalarını hem de apartman sakinlerinin büyük üzüntü yaşamasına neden oldu. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ise kaza hakkında soruşturma başlatarak kazanın neden olduğunu inceleme altında aldı.

Kaynak: İHA