Ankara Yenimahalle elektrik kesintisi mi var? Sorun ne zaman düzelecek?

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Batıkent semtinde öğleden sonra bir elektrik kesintisi yaşandı. Özellikle kardelen mahallesinde yaşayanlarda sorundan muzdarip olduklarını ifade etmeye başladı.

Ankara Yenimahalle elektrik kesintisi mi var?  Sorun ne zaman düzelecek?

Başkent'te gün içinde çeşitli nedenlerden dolayı elektrik kesintileri meydana gelebiliyor. Vatandaşlar planlı ya da plansız kesintilerden ötürü mağduriyetlerinin ne zaman giderileceği konusunda yetkililerden bilgi talebinde bulunuyor.

KARDELEN MAHALLESİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Konu ile ilgili olarak Yenimahalle ilçesinde bir elektrik kesintisi meydana geldiği ifade edildi. Söz konusu kesintinin nedeni konusunda vatandaşlar neler olduğunu öğrenmek için araştırma yapmaya koyuldu. Yenimahalle ilçesinin Batıkent semtinde yer alan Kardelen mahallesinde yetkililer tarafından bilgilendirme paylaşımında bulunuldu.

SORUNUN NEDENİ BELLİ OLDU

Kardelen mahallesinde yaşanan elektrik kesintisinin adrese dayalı hat kaynaklı bir arıza olduğu öğrenildi. Yetkililer saha ekiplerinin bölgedeki çalışmasının devam ettiğini ifade ederken elektriğin yeniden verilme saati olarak 18:00'ı işaret etti. Sorun için bir saat verilmesine karşın çalışma esnasında başka nedenlerde ötürü sürenin uzayabileceği konusu da hatırlatıldı.

Bölgede yaşayan vatandaşlar elektrik kesintisinin en kısa zamanda giderilmesi için beklemeye başladı. Jeneratör sahibi olan işletme ya da evlerde ise bir süre daha enerji kullanımının devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER