Ankara yağmurlu bir gün geçirmeye hazırlanıyor

Son dönemde aralıklarla yağışların yaşandığı Ankara'da benzer bir durumun bugünde yaşanması ön görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Pazar gününe özel yapılan tahminde öğle saatlerinden akşama kadar yağmur yağmasının beklendiği ifade edildi.

Ankara yağmurlu bir gün geçirmeye hazırlanıyor

Yaz döneminden yavaş yavaş çıkılması ve sonbahar mevsimine girilmesi havalarda yaşanan değişiklikleri beraberinde getiriyor. Bu nedenle vatandaşların gün içerisinde hava sıcaklıklarına bakarak plan ve programlarını hazırlaması kendileri için önem taşıyor.

BAŞKENT İÇİN YAĞMUR BEKLENTİSİ

Ankara'da Eylül ayının 2. pazar gününün yağışlı geçmesinin beklendiği yönünde bir tahminde bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Ankara'ya özel olarak yaptığı günlük ve saatlik hava durumu tahmininde saat 12:00-18:00 saatleri arasında yağmur yağacağı ön görüldü.

Ankara yağmurlu bir gün geçirmeye hazırlanıyor

Daha öncesinde yağmurla yaşadığı olumsuz olaylar hafızalardaki yerini koruyan Ankara'da durumun ciddi olması durumunda Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi gibi kurumlardan da uyarı mesajı geliyor.

YENİ HAFTADA GÜNEŞİ GÜNLER GELMESİ TAHMİN EDİLİYOR

Yağmurlu geçmesi beklenen Pazar günü en yüksek hava sıcaklığının 28 derece olmasının beklendiği bilgisine yer verildi. Bu günün ardından yeni bir haftaya merhaba diyecek Ankara'da Perşembe gününe kadar bir yağış beklenmiyor. Yeni haftayı da 28 derece olarak açacak Ankara'nın ilerleyen günlerde yeniden 30 derece üstüne çıkması tahmininde bulunuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER