Ankara ve 44 ilde Narkoçelik-25 operasyonları yapıldı! Operasyonlarda çok sayıda yasaklı madde ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalara göre yasaklı maddelere karşı Ankara dahil 45 ilde düzenlenen Narkoçelik-25 operasyonlarında şüphelilerin yakalandığı belirtildi.

Ankara ve 44 ilde Narkoçelik-25 operasyonları yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "45 ilde Emniyetimiz ve Jandarmamız tarafından zehir tacirlerinin yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik düzenlenen '"Narkoçelik-25" operasyonlarında; 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 320 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı" dedi.

538 KG YASAKLI MADDE ELE GEÇİRİLDİ!

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca; 765 ekip ve bin 910 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Sivas, İzmir, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Antalya, Malatya, Mersin, Bursa, Samsun, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Kayseri, Burdur, Manisa, Batman, Çorum, Isparta, Hatay, Kahramanmaraş, Düzce, Giresun, Kütahya, Osmaniye, Siirt, Yozgat, Eskişehir, Mardin, Muğla, Adıyaman, Bitlis, Bolu, Kırıkkale, Kilis, Hakkâri, Rize, Yalova, Ağrı ve Diyarbakır olmak üzere 45 ilde 'Narkoçelik-25' operasyonları gerçekleşti.

ANKARA’DA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlar kapsamında, Ankara’da 22 bin 828 adet kilogram yasaklı hap ele geçirildi, 2 tehir taciri ise yakalandı.

İstanbul’da yapılan operasyonda ise 53,5 yasaklı madde ele geçirilirken 73 sokak satıcısı da yakalandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER