Ankara Valisi Vasip Şahin'den Gaziler Günü mesajı

Ankara Valisi Vasip Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle özel bir mesaj yayımladı. Vali Şahin şehitlerimizi minnetle anarken gazilerimize de şükranlarını sundu.

Ankara Valisi Vasip Şahin'den Gaziler Günü mesajı

19 Eylül Gaziler Günü için, Ankara Valisi Vasip Şahin özel bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin yapmış olduğu açıklamasında şehit ve gazilerimizin hatıralarının Türk milleti tarafından ebediyen yaşatılacağını dile getirerek gaziler gününü kutlamanın kendileri için bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunun altını çizdi.

VASİP ŞAHİN'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI!

Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülkenin her karış toprağında vatanını ve milletini savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman gazilerin gününü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gazilik mertebesine ulaşan kahramanların, Türk milleti için her daim gurur kaynağı olduğunu ifade eden Şahin, "Cesaretin ve fedakarlığın timsali gazilerimiz, bizlere vatanseverliği en derin şekilde izah etmektedirler. Onlardan aldığımız manevi miras, ülkemize duyduğumuz sevgi ve sadakatimizi her geçen gün daha da güçlendirmektedir." ifadelerini kullandı.

Gazilerin mukaddes emanetini hassasiyetle korumanın ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmanın kahraman millete vefa borcu olduğunu belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız toprak parçasını vatana dönüştüren, bizlere millet olma şuurunu aşılayan şehit ve gazilerimizin hatırası, milletimizin gönlünde ebediyen canlı kalacaktır.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin gününü kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyorum."

Türkiye yarın 19 Eylül Perşembe günü itibariyle Gaziler Günü'nü kutlayacak. Vatan savunması için canları pahasına mücadele eden gazilerimiz bu gün vasıtasıyla bir kere daha anılırken yurt genelinde özel etkinlikler düzenlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER