Ankara Valisi Vasip Şahin yeni eğitim dönemi dolayısıyla mesaj yayınladı

Tatil döneminin sona ermesinin ardından milyonlarca öğrenci yarın sabah yeniden okul sıralarında yer alacak. Öğretmenler ve öğrenciler için başlayacak dönem öncesi Ankara Valisi Şahin'den bir paylaşım geldi.

Ankara Valisi Vasip Şahin yeni eğitim dönemi dolayısıyla mesaj yayınladı

Okul dönemi öğrenciler haricinde, veliler, öğretmenler ve eğitim konusunda idareci kişiler için yoğun bir maraton olarak ifade ediliyor. Haziran ayında başladıkları tatile bugün itibariyle nokta koyan öğrenciler yarın yeniden 9 aylık bir maratona başlamak için hazırlanıyor.

Yarın sabah yurt genelinde başlayacak olan Eğitim Öğretim dönemi ile ilgili Ankara Valisi Vasip Şahin'den bir mesaj geldi.

Ankara Valisi Vasip Şahin yeni eğitim dönemi dolayısıyla mesaj yayınladı

Ülke geleceğinin iyi yetiştirilmiş insanlara bağlı olduğunu ifade eden Vali Şahin "Çocuklarımızın millî ve manevi değerlerine bağlı nesiller olmalarını sağlamak tüm eğitimcilerin, idarecilerin ve ailelerin en önemli görevi, vicdani sorumluluğudur. Eğitim yolunda atılan her adımın, geleceğimiz için atılan bir adım olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır" dedi.

EĞİTİMİN ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

Gençlerin vatana ve millete bağlı nesiller olarak yetiştirilmesinin herkesin ortak hedefi olduğunu ifade eden Ankara Valisi Şahin sözlerini "Bu hedef doğrultusunda 2024-2025 Eğitim ve Öğretim döneminin tüm çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, öğrenci ve öğretmenlerimize üstün başarılar diliyorum" diyerek noktaladı.

Ülkenin en kalabalık 2. şehri olan Ankara'da yarın sabah saatlerinden itibaren yollarda yoğunluk oluşması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER