Ankara Valisi Vasip Şahin şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanların ailelerine Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından taziye ziyareti yapıldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan’da bulunan yerleşkesine terör örgütü tarafından saldırı düzenlenmesi sonucunda 5 kişi şehit olmuştu. Bugün bu şehitler son yolculuklarına uğurlanırken onlardan geriye acılı aileleri kaldı. Aileler ise taziye ziyaretleri ile acılarını paylaşma imkanı buluyorlar.

Şehit ailelerine taziye ziyareti yapanlardan birisi de Ankara Valisi Vasip Şahin oldu. Saldırının yapılması itibariyle kamu görevi gereği olayla yakından ilgilenen isimlerden birisi olan Vali Vasip Şahin şehitlerin ailelerini yalnız bırakmadı. Vali Vasip Şahin şehit ailelerini ziyaret ederek taziye dileklerini kendilerine bizzat iletti.

ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİ!

Ankara Valisi Vasip Şahin, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olanların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Vali Vasip Şahin, TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yönelik hain terör saldırısında şehadete eren şehitlerimiz Zahide Güçlü, Hasan Hüseyin Canbaz ve Murat Aslan'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu." ifadesine yer verildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından gerçekleştirilen taziye ziyaretleri ile acılı ailelere teselli verilmeye çalışıldı. Ayrıca saldırıda yaralananların tedavilerinin farklı hastanelerde devam ettiği bildirildi. Yaralılardan iyi haberler gelmeye başladığı açıklanırken buna dair duyurunun en kısa sürede resmi yollarla yapılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER