Ankara Valisi Vasip Şahin Çubuk ilçesinde çalışmaları inceledi

Ankara Valisi Vasip Şahin, Çubuk ilçesini ziyaret ederek bu ilçede yürütülen çalışmalar hakkında ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin Çubuk ilçesinde çalışmaları inceledi

Ankara Valisi Vasip Şahin, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Ankara’nın ilçelerinde yürütülen çalışmaları zaman zaman yerinde takip eden Vali Vasip Şahin bugün Çubuk ilçesini ziyaret etti. Çubuk Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Vasip Şahin yapılan çalışmalara dair bilgi alarak bu çalışmaların hızlanmasına dair talimat verdi.

ÇUBUK İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU

Çubuk Kaymakamı Vehbi Bakır ile görüşen Ankara Valisi Vasip Şahin, ilçede yürütülen çalışmaları tek tek değerlendirdi. Bu çalışmalara dair son gelişmelere ilişkin bilgi alan Vali Vasip Şahin yeni çalışmaların da hızla başlamasına dair talimatını aktardı.

Çubuk Kaymakamı Vehbi Bakır tarafından karşılanan Vali Şahin, ilçe kaymakamlığında ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı. Çubuk’ta kurulan Hayvancılığa Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulunan Şahin, üretici ve yatırımcılarla bir araya geldi.

Vali Şahin'e İlçe Jandarma Komutanı Caner Koca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Feyyaz Ayyılmaz, daire amirleri de eşlik etti.

Ankara Valisi Vasip Şahin’in Ankara’nın ilçelerine yönelik ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi. Bu ziyaretlerde vatandaşlar ile devlet arasında kurulan ilişkinin geliştirilmesine yönelik kurumlara talimat veren Vali Vasip Şahin buna dair çalışmaların takibinin sürdürüleceğini aktardı. Ankara Valisi Vasip Şahin’in yeni ziyaretinin hangi ilçeye yapılacağı şimdilik açıklanmadı.

SONRAKİ HABER