Ankara Valisi Şahin'den Cumhuriyetin 101. Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Ankara Valisi Vasip Şahin, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıl dönümü için kutlama mesajı yayımladı.

Ankara Valisi Şahin'den Cumhuriyetin 101. Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Cumhuriyetimizin kuruluşununun 101. yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlanmaya devam ederken Ankara Valisi Vasip Şahin'de bir kutlama mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda Ankara Valisi Vasip Şahin, Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünü kutlarken aziz şehitlerimize rahmet dileyerek gazilerimize ise şükranlarını sundu.

ANKARA VALİSİ ŞAHİN'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI!

Vali Vasip Şahin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Milletimizin hür yaşama ideali, müstakil bir devlet olarak dünya üzerinde daima yer alma azim ve iradesinin en büyük zaferi olarak tecelli eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti’mizin kuruluşunun 101. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz…

Ankara Valisi Şahin'den Cumhuriyetin 101. Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Devletimizi ilelebet bağımsız bir cumhuriyet olarak yaşatmak ve dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliğiyle çalışmak, bu cennet vatanı bizlere armağan eden ecdadımıza olan minnet borcumuzdur…” ifadelerini kullanarak Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Türk milletinin bir mensubu olmaktan onur duyduğunu belirten Ankara Valisi Vasip Şahin, Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü kutlarken şehitlerimize rahmet sunarken, gazilerimize minnetlerini sundu. Yarın Ankara genelinde Cumhuriyet Bayramı nedeniyle pek çok etkinlik düzenlenirken Ankaralıların düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER