Ankara Valisi Şahin'den, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı!

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi olması nedeni ile bugün Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından yıldönümü adına mesaj yayımlandı.

Ankara Valisi Şahin'den, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı!

Yarın 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü olması nedeni ile sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Açıklamalarında günün anlam ve önemine ilişkin önemli mesajlara yer verdi.

“Tarih boyunca egemenlik ve bağımsızlığını, millî birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutan, bu uğurda ödediği bedellerle destanlar yazan Aziz Şehitlerimiz, milletimizin bağrında ebediyen yaşayacaktır.” diyen Şahin, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitleri de andı.

VALİ ŞAHİN'DEN 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI!

Ankara Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Şahin'den gelen açıklama şu şekilde paylaşıldı;

Ankara Valisi Şahin'den, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı!

"Çanakkale Zaferi köklü bir milletin, asil bir halkın dillere destan mücadelesidir. Türk ve Dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü, vatan topraklarımızı savunmak ve korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimizi anılması bakımından önemli ve anlamlı bir gündür." dedi.

Bununla birlikte Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden fedakar Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz." diyerek açıklamalarını tamamladı.

SONRAKİ HABER