Ankara Valiliği'nden Çankaya'daki silahlı kavga hakkında açıklama!

Ankara Valiliği bir açıklama yaparak Çankaya ilçesinde yapılan bir düğün sırasında çıkan silahlı kavga nedeniyle 6 kişinin yakalandığını duyurdu.

Ankara Valiliği'nden Çankaya'daki silahlı kavga hakkında açıklama!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 7 Eylül 2024 Cumartesi günü bir düğün sırasında ve sonrasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştü. Bu silahlı kavgada bir vurularak yaralanmıştı. Olayın hemen ardından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Bu çalışmanın neticesi ile ilgili olarak Ankara Valiliği açıklama yaptı.

6 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Valiliği çıkan silahlı kavgadan dolayı Pazar günü 6 şüphelinin tespit edilerek yakalandıklarını duyurdu. Gözaltına alınan şahıslar hakkında işlemlerin başlatıldığı açıklandı. Şahısların kısa bir süre içerisinde adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "07.09.2024 günü ilimiz Çankaya ilçesinde yapılan bir düğün sırasında ve sonrasında çıkan tartışma sonucu bir kişi ateşli silah ile yaralanmıştır. Olayla ilgili olarak Emniyet birimlerimizce derhal çalışmalara başlanmış ve yapılan çalışmalar neticesi olaya karıştığı tespit edilen 6 kişi, 08.09.2024 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili tahkikat, Cumhuriyet Savcılığı talimatları doğrultusunda ve çok yönlü olarak yürütülmektedir" ifadelerine yer verildi.

Gerçekleşen silahlı kavga olayı ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma yürütülüyor. Olaya karıştıkları tespit edilen şahısların emniyette ifadeleri alınırken hazırlanan dosyanın Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilmesinin ardından adli işlemin yapılması bekleniyor. Sürecin titizlikle yürütüldüğü Ankara Valiliği tarafından kamuoyuna ilan edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER