Ankara Valiliği uyardı: Türk Yıldızları Ankara semalarında prova gerçekleştirecek

Başkent Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel olarak yapılacak etkinlikler araştırılıyor. MSB, Türk Yıldızları'nın 30 Ağustos tarihinde Ankara semaların gösteri yapacağını duyururken Ankara Valiliği de merak edilen programı paylaştı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın gelişi için geri sayım başlarken heyecan da sürüyor. Zafer Bayramı için hazırlanan programlar şimdiden araştırılırken yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Başkent Ankara'nın ev sahipliği yapacağı programlar için Ankaralıların merakını ilk olarak Milli Savunma Bakanlığı (MSB) giderdi.

MSB, dün öğle saatlerinde yaptığı duyuru ile Türk Yıldızları'nın Ankara'da gösteri yapacağını duyururken bugün de Ankara Valiliğinden Türk Yıldızları'nın programına ilişkin açıklama geldi.

TÜRK YILDIZLARI 30 AĞUSTOS’TA ANKARA'DA

Türk Yıldızları akrobasi takımı 30 Ağustos’ta Ankara semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Ankaralıların büyük bir ilgi ile takip ettiği gösterilere ilişkin Ankara Valiliği'nden de açıklama geldi. Valilik gösteri uçuşu öncesi yapılacak olan prova uçuşlarına ilişkin bilgiler vererek takvimi paylaştı.

Ankara Valiliği uyardı: Türk Yıldızları Ankara semalarında prova gerçekleştirecek

Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde bulunan ulusal akrotim gösteri ekibi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara semalarında nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Konuya ilişkin açıklama yapan Ankara Valiliği ise yüksek ses konusunda Ankaralıları bilgilendirdi.

Ankara Valiliği uyardı: Türk Yıldızları Ankara semalarında prova gerçekleştirecek - Resim : 2

Ankara Valiliği, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada “30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Ankara etkinlikleri kapsamında aşağıdaki programa göre Türk Yıldızları prova ve gösteri uçuşları düzenleyecektir. Değerli Ankaralıların şehir merkezi üzerinde yapılacak planlı prova ve gösteri uçuşları nedeniyle oluşabilecek yüksek ses düzeyi dolayısıyla tedirginlik yaşamamaları için ‘Türk Yıldızları Prova ve Gösteri Uçuşları Programı’ kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerine yer verdi.