Ankara Valiliği son dakika uyardı! O saatlerde plan yapmayın ekipler teyakkuzda

Ankara Valiliği, son dakika açıklaması yayımladı. Başkentte hava sıcaklıklarının artması üzerine yetkililer alarma geçerken hava sıcaklıklarının kritik seviyeye ulaşması üzerine Ankara Valiliği'nden bir son dakika açıklaması geldi.

Ankara Valiliği son dakika uyardı! O saatlerde plan yapmayın ekipler teyakkuzda

Ankara Valiliği son dakika uyardı! O saatlerde plan yapmayın ekipler teyakkuzda - Son günlerde yaşanan sıcaklık artışı ile yetkili birimlerden uyarılar art arda geldi. Meteoroloji yetkilileri sıcaklık artışlarının ardından alarma geçerken Başkent Ankara'da da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıktığı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), saat vererek Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşları uyarırken bu kez Ankara Valiliği'nden bir son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verileri ile bir açıklama yapan Ankara Valiliği bazı saat aralıklarına dikkati çekti.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre yapılan uyarıda;

Ankara'da yaşayan vatandaşlar 1 ve 6 Ağustos tarihleri saat 11.00 ile 16.00 aralığı için uyarılırken zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiğini belirterek vatandaşların bu kritik günleri bol sıvı tüketmeleri ve mümkün olduğunca evlerinde vakit geçirmeleri istendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER